top of page

Contact

Uylenhof Hotel

Uilenburg 24

5211 EV ‘s-Hertogenbosch

Tel.: 0031 73 612 70 19

E-mail: info@uylenhof.com

  • Instagram

Bericht ontvangen!

Parkeren

Als Boutique hotel in het meest historische stadsdeel centrum van onze mooie binnenstad, is buitenruimte schaars. Hierdoor beschikken we helaas zelf niet over een eigen parkeergelegenheid. Onderstaand een aantal parkeeropties. Met de auto kunt u wel tot aan onze voordeur rijden voor het in- of uit laten stappen van medereizigers en het afgeven van de bagage. We adviseren u wel om daarna direct door te rijden, omdat ’s-Hertogenbosch een redelijk fanatieke handhaving heeft, zeker als het gaat om het parkeerbeleid..

 

Er zijn in de nabijheid van het hotel verschillende parkeergelegenheden:

  • Op honderd meter van het hotel is er een betaald parkeren strook langs de Dommel. Deze straat heet “Sint Janssingel” en heeft een uurtarief van ca. €4,- per uur.  

  • Parkeergarage “Wolvenhoek” is even omrijden en lijkt daardoor verder weg gelegen, maar is met zijn locatie “Wolvenhoek 12” maar 3 tot 5 minuten lopen een prijsgunstiger alternatief. Het maximale dagtarief (op datum) is hier €20,- . Let op, deze parkeer garage is tot ongeveer half juni 2024 gesloten! u kunt wel gebruik maken van Q-park Tolbrug of Q-park Arena. maximaal dagtarief 20 euro bij beide parkeergarages.

  • Voor €5,10 per dag kunt u gebruik maken van P+R Deutersestraat. Met uw parkeerticket kunt u hier gratis een fiets lenen of de bus naar het centrum (en weer terug) nemen. Voor het hotel stapt u dan uit bij de halte Vughterstraat en bent u met 2 minuten wandelen bij het hotel. 

bottom of page