Diner arrangement

Een overnachting bij Uylenhof hotel inclusief een heerlijk viergangendiner bij Auberge de Veste.
 

Met het Dinerarrangement geniet u niet alleen van een overnachting in Uylenhof hotel, maar ook van een uitgebreid viergangendiner met wijnarrangement bij Auberge de Veste. Klik op de foto voor meer informatie over het Dinerarrangement. 
 

Romantisch Arrangement
 

Een arrangement met romantische extra's.

Hebben u en uw partner iets te vieren of wilt u er even samen tussen uit? Boek dan het Romantisch Arrangement! Klik op de foto voor meer informatie.  
 

Hairstudio
Uitsluitend met natuurlijke haarproducten.
 
ygKtjUhb.jpeg
Beauty Arrangement
Geniet van een heerlijke schoonheidsbehandeling (inclusief massage) en een knipbehandeling tijdens uw verblijf in Uylenhof Hotel

Wie houdt er nou niet van een schoonheidsbehandeling inclusief knipbehandeling? Dat kan bij Uylenhof Hotel. Klik op de foto voor meer informatie.

Lunch arrangement
Verwen uzelf met een lunch
bij restaurant Noble .
 

Wilt u genieten van een overnachting in een luxe appartement bij Uylenhof Hotel en een lunch bij sterrenrestaurant Noble? Boek dan het Luncharrangement. Klik op de foto voor meer informatie. 

Toe aan een nieuw kapsel of bent u vergeten om naar de kapper te gaan voor de vakantie? Geen probleem, Uylenhof Hotel heeft zijn eigen hairstudio waar uitsluitend met natuurlijke producten wordt gewerkt. Gasten van het hotel krijgen 10% korting.

Welkom bij Uylenhof Hotel