top of page

GALLERY 

Uylenhof Hotelappartementen bestaat uit een RijksMonument (bouwjaar 1650) en een Gemeente Monument (bouwjaar 1880).

Kiest u voor een verblijf in Uylenhof Hotel, dan overnacht u in een sfeervol boutique hotel waarin de authentieke historische elementen bewaard zijn gebleven en waar is nagedacht over geluidwerende oplossingen. Bijna alle hotelappartementen liggen verscholen aan de zijde van een rustig Binnenhof met op loopafstand het Bossche uitgaansleven.

De hotelappartementen zijn alle zeer luxe, compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. De hotelappartementen variëren in oppervlakte van 45 tot 85 m² en liggen rond de rustige en uiterst charmante Binnenhof of aan de Postelstraatzijde en de Uilenburg. 

Uylenhof Hotel biedt zijn gasten als extra service tegen een meerprijs van € 17,50 p.p. ontbijt op de kamer of bij goed weer in de Binnenhof. Andere wensen kunnen op verzoek verzorgd worden. Koffie en thee faciliteiten zijn standaard in alle accommodaties aanwezig.

Alle hotelappartementen hebben of een luxe keuken of een kitchenette voorzien van inbouwapparatuur en een badkamer of doucheruimte voorzien van ligbad en/of (inloop-)douche. Voor zover mogelijk is er een separate toiletruimte. Bovendien zijn alle hotelappartementen luxe gestoffeerd.

Een onvergetelijk verblijf garanderen wij u door de large Coco-Mat twinbedden (lengte 2.10m). De matrassen bestaan uit 4 lagen die u een ontspannen slaapbeleving garanderen. De bedden kunnen naar keuze separaat of als tweepersoons worden opgemaakt. Ook het bedlinnen en de dekbedden zijn vervaardigd van 100% organisch katoen.

De dekbedden zijn gevuld met ganzendons. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid een keuze te maken uit verschillende soorten hoofdkussens zodat u deze aan uw eigen wensen kunt aanpassen. 

Faciliteiten:

* Hoofdentree met receptie: openingstijden van 9:00 tot 18:00 uur. Buiten deze tijden in overleg.

* In-check vanaf 15:00 uur, uit-check vóór 11:00 uur.

* Ontbijtservice (tegen een meerprijs van € 17,50 p.p.)

* Bagage opslag.

* Parkeren: in- en uitstappen voor bagage en medereizigers in poortgebouw van Uylenhof en voorts naar                           parkeerplaats in de directe omgeving of naar transferia. 

* Fietsverhuur.

* Buiten: terras / tuin in onze Binnenhof.

* Gratis Wifi.

* Dagelijkse schoonmaak.

* Hairstudio.

* Gesproken talen: Nederlands en Engels.

De Efteling is met auto of bus in een half uur te bereiken.

Amsterdam is met de trein binnen 55 minuten te bereiken.

 

bottom of page